Fredagsmyyys!


DYK!

Idag fick Ville bada i Dejes badhus för andra gången i sitt liv. Dessutom fick han dyka! Först hällde instruktören vatten över hans huvud och sedan doppade hon honom under vattnet. Jag var nervös men Ville var cool! Han är så himla duktig och självklart världens bästa bebis! Tyvärr glömde vi kameran hemma men får fota nästa gång.
Foto från förra söndagen.

4 månader

Idag fyller Ville 4 månader. Det firade vi med att gå till BVC och babymassage. Denna gång gick det mycket bättre men filmen efteråt gillade Ville bäst. Den handlade om mat! Ville väger 7300g och är 64cm lång. Han följer sina kurvor perfekt!
Min fina goding fyller 4 månader!
På kvällen besökte vi Barnens Hus och köpte en bilstol och en resesäng.

Spännande!

Ville har fullt upp med att heja fram Sverige i OS! Hoppas att det blir en idrottskille!

Spännande! Tur att man kan gömma sig bakom filten!
Åh, nu kommer norsken ikapp!

Mysteriet är löst!

Häromdagen fick Ville Lindalen en brunt kuvert från Karlstad kommun men det fanns ingeting i! Men idag fick jag reda på vad det skulle ha varit i tack vare Kristin i föräldragruppen. Nämligen en spöket Laban- handdocka som Karlstad kommun ger till nyfödda.

Premiär för babysim!

Idag var det premiär för Ville att bada i Dejes badhus!


Ville får hjälp med sina fina badbyxor!
Gött att bubbla lite i poolen!
Torka och mysa hos mamma!
Detta är något som vi kommer att fortsätta med på söndagar. Det är så lugnt och skönt eftersom badhuset endast är öppet för babysim. Men det bästa av allt är att Ville gillar det!

Spännande grejer!

Idag fick Ville ligga på mage och leka i sitt babygym. Det var skoj en liten stund innan det blev för jobbigt!
Vilopaus i soffan...
Ville provar gåstolen som vi har fått låna av familjen Beckman.

Motion!

Igår var det måndag vilket innebar SatsBaby med Ville. Det var en ny instruktör som körde step varvat med styrka, både tufft och bra. Var tvungen att köra några armhävningar på tå, det gick på ren jäkla vilja. Helt otroligt vad man tappar styrka och kondition snabbt. Idag har vi tagit vår tisdagspromenad med föräldragruppen till Ikea, det blir några kilometer och den sista backen upp till Kasernhöjden känns i baksida lår. Gött!

Skön helg!

Ville charmar mormor och gammelmormor
Nyvaken Ville!
DU där! Hoppas att du haft en trevlig helg!
Ville och morsan!

Min fina fina kille!

En trött liten Ville!

Grattis morbror!

Idag fyller Villes morbror 24år!

Grattis Per!
Hoppas att du har en bra dag!

Jippie!

Idag har vi hämtat Villes doptavla och den blev såååå fin och jag är såååå nöjd! Nu ska det bara fixas en ram så blir det toppen. Ville tackar sin morfar och Regina för det! Längtar nu ännu mer till Zakrisdalshöjden och att få inreda Villes rum.

Nya kläder eller allra helst gamla!

Mitt projekt är att komma ur gravidjeansen och komma i mina vanliga jeans. Ska ta kontakt med Jocke till veckan så att jag får en spark i baken och kommer igång ordentligt. Hittills har jag kört ett spinningpass och ett pass bodypump samt Sats Baby. Efter dagens babymassage när vi satt på golvet så höll jag på att börja grina när jag reste mig upp, får så jäkla ont i ryggen. Så därför är det superduper viktigt att jag tränar regelbundet. Dessutom blir det så dyrt att köpa en helt ny garderob!
Nu är jag taggad!

7kg!

Numera väger Ville Lars John Lindalen 7010g och är 62cm lång. Jag tror han är lite längre eftersom han inte hade någon lust att sträcka ut. Innan vi vägde och mätte så hade vi provat babymassage och babyrytmik. Massagen var första gången eftersom han var så sliten efter sprutan sist. Ville tyckte det var okej till en början men sedan tröttnade han fullständigt. Så det blev bara lite massage men vi ska träna hemma. Babyrytmiken var roligare tyckte Ville! Solveig från Västerstrands kyrka var på besök och demonstrerade några rörelser och sånger. Vi fick skriva upp oss på en lista och den 15/4 startar babyrytmiken. Det ska bli kul!

Ville kämpar!
Ville tar en paus!

Det går fort...

Idag besökte vi familjen Asker/Niska och konstaterade att tiden går väldigt fort. Deras lilla Elvira blir i morgon två veckor och det kändes overkligt att Ville varit så liten t.o.m. ännu mindre. Han kändes väldigt stor bredvid Elvira!
En liten söt Elvira som sover
Ville tittar på TV
lite mer TV
och ännu mera TV med kompisen!

Planeringen inför dopet fortsätter...

Nu är kyrkan, lokal efteråt, präst och solist bokad. Skönt!

Ville rockar!

Kiss rules!

Skojig lek

Handduk framför ansiktet...
är kul...
superduper kul...

Barbaskön!

Ville poserar i sin sköna barbadress!

RSS 2.0