Trött kille

Idag har Ville varit väldigt trött och sovit största delen av dagen. Det tar på krafterna att fira morsan!
En sådan här fin doptavla ska jag spara till. Hittade den på www.isa.nu och den finns i olika färger. Den ska vara i grönt och mint med Villes namn och födelseuppgifter.

Ny mössa

Ville provar sin nya mössa som kommer att passa bra nästa år.

Tuffa nätter + spruta

I tisdags gick vi på promenad med föräldragruppen, Bergvik och lunch på Subway var målet. Sedan var Ville och jag hemma en halvtimme innan det var dags att gå till jobbet och öppet hus-kvällen. Ville vägrade att sova och så småningom ligga i vagnen så jag fick ha honom på armen under presentationen men det gick bra. Vi var hemma efter åtta men efter en stund började Ville få ont i magen. Han somnade 03.25!
Ville tar en mycket kort tupplur i bilstolen!
Igår fick Ville två vaccinsprutor i vardera lår. Det var inte skoj att sitta och hålla i honom för han blev väldigt ledsen men som tur var gick det fort över. När jag pustat ut så kom BVC-sköterskan men en lapp att det var dags för nya sprutor om två månader. På kvällen fick han feber så vi gav honom alvedon och det blev ytterligare en sömnlös natt. Han låg och gnällde och fick ingen ro men till slut (jag tror klockan var 4 sista gången jag kollade) så somnade han.
Idag skulle vi ha gått på massage på BVC men jag hoppade över det för Ville sov hela förmiddagen så jag hade ingen lust att stressa iväg med honom. Nu är han piggare och det känns bra!
Skönt att ligga på pappa och vila när man har feber.
Idag tog Ville igen den sömn som förlorats under natten.

Ville 3 månader

Idag fyller Ville 3 månader. Jag har bokat Domkyrkan för Villes dop lördagen den 20/3 kl. 14.00.

Ännu mera shopping!

Idag blev det mer shopping till Ville! Eftersom de fortfarande har 50% på Polarn&Pyret så tänkte vi ett steg till och köpte kläder inför kommande höst/vinter.
Overall strl 80 står emot vatten och vind inför hösten
Täckjacka och tillhörande byxor strl 86 inför kommande vinter. Man kunde också ta loss fleecefodret ur jackan.
Det kändes overkligt att köpa så stort men Lillfisen kommer behöva det om ett år!

Härligt att bada!

Idag fick Ville bada vilket han gillar!

Mer shopping

Idag shoppade vi på Polarn&Pyret som nu har 50% rea. Det fanns också hel del snyggt till våren...
En tunnare jacka till våren strl 74
En body strl 74 och en mössa till nästa vinter.


Duktig kille!

Igår var Ville med Calle på universitetet när hans faster tog examen. Erika är numera sjuksköterska och Ville hade uppfört sig exemplariskt i aulan. Jag fick en ansiktsbehandling + fotbehandling av mina kollegor. Det ska bli gött!

Glad kille!

Rekord!

Inatt sov Ville från 23.10-07.25! Hoppas att detta blir en vana och inte en engångsföreteelse!

Vändning!

Idag vände sig Ville från rygg till mage! Han fick god hjälp av den sluttande sängen men han klarade av det själv. Tyvärr hann jag inte fota eller filma men vi får hoppas att han gör om det snart igen. Duktig kille!

30 år och 1 dag!

Igår fyllde jag 30 år. Det var en mycket bra dag med god mat och fina presenter. Ville startade firandet 03.50! Men som tur var lyckades jag få honom att somna om. Jag fick tulpaner och frukost på sängen av Calle. Sedan kom mamma och vi käkade en god sallad. Fick pengar av mamma och mormor. Gick sedan ner på stan och där fick jag trosor och en svart scarf. På kvällen kom pappa och Regina och jag fick en fin glasskål och pengar. För pengarna ska jag köpa ett halsband från www.lifestone.com. Sedan käkade jag och Calle thai och jag fick ett jättefint armband från Efva Attling av Calle och Ville. En toppendag helt enkelt!
En pyjamaskille!

BVC-besök 14/1 och inredningsmöte

Idag träffade vi föräldragruppen på BVC och pratade om våra förlossningar. Det var intressant att ta del av allas berättelser. Nästa gång ska vi få lära oss babymassage. Sedan vägde vi Ville, 6275g och 61cm lång. Han följder sin kurva och det känns bra.

Lillkillen sover i sin stora säng
Efter besöket på BVC var det dags att bege sig till inre hamn och Kärnhems inredningsmöte. Vi fick titta på skåpluckor, badrumstillval, kakel, klinkers m.m. Många beslut ska tas men det känns kul! Förstår inte hur jag ska orka vänta ända tills november på inflyttning, håller tummarna att det ska bli tidigare! Ville fick sitta i babyselen och han var jättesnäll som vanligt.

Trevligt besök

I onsdags kom Maria och Janet på besök. Ville fick jättefina kläder från Villervalla.

Sova middag!

Det är gott att sova middag!


Shopping

Idag tog Ville och jag en promenad till stan. Gick förbi Polarn&Pyret och där hade de 30% rabatt. Jag kunde givetvis inte hålla mig från att köpa något till Ville. Det blev två tröjor i storlek 74 eftersom vi har fått så mycket kläder i storlek 68. De känns väldigt stora nu men snart kommer lillkillen kunna ha dem.

Sats-premiär!

Idag gjorde Ville premiär på Sats. Innan SatsBaby- passet började hann Ville charma ett gäng damer som tränat senior-pass. Han låg på sin tummen-filt och var nöjd till en början men den sista kvarten på passet så tröttnade han. Inget skrik mer knorrande för att markera att det inte var kul längre. Slutet på passet innebar mag- och ryggövningar samt stretch, hade uppskattat om han knorrat ibörjan då det var kondition... Instruktören fick roa Ville medan jag stretchade, det var bara vi och en mamma till med sin 6-månaders bebis. Det var kul så vi kommer fortsätta, jag och min personliga tränare Ville!

Träningsdags!

Ville fick ett babygym i julklapp så nu tränar han nästan varje dag!


Fler härliga sovställningar!

Gott av sova på mamma!
Det fungerar bra att sova på pappa också!

Villes favoriter

Idag köpte vi nya nappar till Ville. De blev godkända!
Viktigt att snutten är med!
En nödvändighet när Ville ska sova!
Ville växer, idag fick han blöjor i storlek 3 som passade bra. Han fick också fina "Lille Skutt-kläder" av Maj som hälsade på.

2010

Första dagen på det nya året 2010!
Det blev sovmorgon efter att ha kommit i säng 03.00, Ville vaknade 07.00 snuvig men som tur var somnade han om efter att ha fått lite mat. Sedan sov vi till 10.30. Gött!
Gött att sova i pappas säng!
Vaken!
Tupplur efter maten
Trevligt nyårsfirande hos Beckmans. Ville var vaken under större delen av kvällen men somnade lagom till tolvslaget. Ser fram emot att få följa Villes utveckling och äventyr under 2010.

Nyårsafton

Det bästa med 2009!
Ville laddar inför nyårsfirande hos Jenny och Jonas.

RSS 2.0